03 februari 2008

Bara en tumme bort

Snart är de färdiga. Jag ska bara få till tummarna först. Det är pilligt som fan, med alldeles för få maskor på många stickor i alldeles för stora händer. Men det ska gå.

8 kommentarer:

Liisa sa...

Det kommer att gå! Lite våld och finurligt användande av lösa tåtar efter stickningen för att sy ihop eventuella hål brukar lösa det mesta i tumväg... Ser fram emot att se det färdiga resultatet.

katarinaw sa...

Sedärja! De kommer att bli ursnygga!

Linda sa...

Det är pilligt även för mindre händer så jag kan tänka mig att det är lite kämpigare även för en storlek större ;-). Kämpa på bara! Det ser ut att bli jättefina!

Anonym sa...

Ett tips! Nästa gång du stickar vantar eller sockor ska du ta och testa bambustickor, det går mycket lättare. Stickorna är lätta och mycket bra att hantera

Barbro

Anonym sa...

Hej blyga killen !
Jag är stort imponerad av dina stick-alster och du stickar verkligen jämnt och fint ! Coolt med en kille som vågar sticka ut (!)och ha en för killar så udda hobby som stickning !
Jag är också lite nybörjare med just stickning men har broderat och gjort lite annat hantverk förut, men känner att jag ligger i lä med stickningen jämfört med dig !
Ha det gott !
Mvh; stickhäxan

lisa sa...

Heja! Min man smygstickar också lite i bland. Och jag snusar ibland (fast inte i smyg). Bryt könsrollsbarriärerna och gör vad ni tycker är kul!

Blyga killen stickar sa...

Tack Barbro för tipset om bambustickor. Det ska jag absolut pröva. Låter intressant.

Stickhäxan skriver att hon ligger i lä. Ingen ligger i lä, vi ligger där vi ligger och vi blir alla lite bättre.

Lisa lägger ett könsbarriärperspektiv på mitt och andras stickintresse. Spännande... Jag återkommer i ärendet vid ett senare tillfälle.

Sticka på! Nu ökar vi antalet maskor!

Anonym sa...

Hej
Vill bara säga att du är skittduktig !Jättekul att följa dig.

Luna