23 april 2008

Tråkmössa


Hmmm.... Efter många om och men så läggs bilden ut. Ingen vacker skapelse direkt och ooooooändligt tråkig. Den var ju så fin inuti mitt huvud. Var inte för hårda i era omdömen. Jag tänker inte ge mig. Nya tankar om egna mönster finns redan, men det får inte bli tråkigt igen. Blyga killen skäms nu, men tänker att om han inte gör sådana här saker hur ska han då kunna uppskatta de vackra tingen här i livet?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Heja på, helt rätt inställning...typ om det vore julafton alla dar skulle man ju inte uppskatta den "riktiga" julafton, eller man måste ha lite tråkigt för att kunna uppskatta det roliga eller...nä, nu ger jag mej !!
Glada stickhälsningar, Lena

Marika sa...

Men hallååååå!
Vad är det som är så himla fult med den mössan? Det ser ut som pärlor på tråd, jag gillar den.

Om du inte är nöjd med själva stickningen så är det en sak, men jag tycker du kan vara nöjd med att du gjort en mössa efter egen idé. Du har väl hunnit lära dig en massa på kuppen också?

doktoranden sa...

Jag tycker oxå att mössan är fin! Stilren och snygg i sin enkelhet. I like! Och att du dessutom har stickat efter en egen idé. En klapp på axeln till dig.

teresa sa...

Jag tycker att mössan är jättefin.

Anonym sa...

Menar du att du har gjort mönstret till mössan själv ? Det är kanon !
Det kallas utveckling och är något väldigt positivt.Själv stickar jag efter mönster och är långt ifrån så kreativ som du(redan) är.

Luna

TvaNystan sa...

Inget att skämmas för! HAr du inte sett "Åremössorna"??? //E

Pelin sa...

Det är väl inget fel på den där mössan! Jag är impad av alla som kommer på egna mösnter, har inte ens lyckats börja sticka med rundstickor här än;)

Anonym sa...

Ursnygg mössa. Hoppas att du kan komma på något liknande som är roligare att sticka. Voffla