30 september 2008

Självupptagna killen

Förlåt, men jag har varit självupptagen. Efter att ha gjort färdig sjalen har jag hamnat i en stickkoma. Jag tittar på den färdiga sjalen och ler förnöjt mot resultatet.

I ett försök att ändå lugna saliga mormor och hennes flitiga fingrar har jag påbörjat en enklare halsduk, men det är mest för sakens skull.

Det känns som ett övergångsarbete framtill nästa utmaning tagit form.

Tack för att ni läser min blogg. Jag har en idé om att sticka något nyttigt, något manligt och något med rock'n roll feeling... Vi får väl se vad det blir.

Jag återkommer med klara besked.

Ja, ja ... Mormor påkallar uppmärksamheten och verkar mena att det blir väldigt lite stickat om man hela tiden ska skriva saker på någon sorts skrivmaskin. Hon har naturligtvis rätt i sak, men så bråttom har jag inte att jag inte hinner med att skriva på min blogg...

4 kommentarer:

Sofie sa...

Vantar med halva eller ännu kortare fingrar kan bli very rock'n'roll i svart med nåt coolt mönster på. Roligt är det, och sådär lagom krångligt

Catarina sa...

haha...mormor i all ära..men sluta för guds skull inte skriva...och visa dina alster!
Så kul med en stickande kille...

TvaNystan sa...

Välkommen i "Torka"gänget.... Här händer inget heller..... Torgvantar är sköna att ha så ge dej på ett par... //Eva

HELENA-RUTAN sa...

Hej.
Jag började ganska nyligen att sticka och jag kan verkligen rekomendera raggsockor! Fast tänk på vilket garn du tar i så fall för det gör stor skillnad på hur roligt det är att sticka.

Annars halv-vantar eller pulsvärmare? Stickade nyss ett par.. Tänkt göra ett par till i annat garn som jag ska använda när jag fiskar. :) Har nämligen ett gosigt garn i militärfärger som ligger och väntar på att bli använt.. :)