20 januari 2009

Blyga killen har gått vidare

En kommentar från Anna i ett tidigare inlägg påminde mig om att jag länge presenterat mig som sticknybörjare...

På söndag fyller jag två år som Blyga killen stickar. Under åren som gått har jag bloggat om män som stickar och en hel del annat. När jag tittar bakåt i bloggen har jag kunnat se min egen utveckling som knitter, men det har också varit underhållande att ta del av era tidigare inlägg och kommentarer. Inlägg och kommentarer som uteslutande varit positiva och verkligen hjälpt mig vidare. Jag kan inte tacka er nog, men jag gör det ändå...

Anna har helt rätt. Jag är inte längre någon nybörjare. Jag är en Blyg Kille som stickar och som gör det ganska bra.

Jag hoppas att jag inspirerat några att börja och några att fortsätta. Blyga killen kommer att fortsätta sticka och skriva om det i sin blogg, men Blyga Killen gör det som en i gänget av knitters som vet hur en avig ska bli rät, hur man lägger ut maskor, hur man gör mössor, baskrar, vantar, sjalar och halsdukar. Jag gör det efter att ha gjort barnkoftor och jag gör det med insikt om vad UFO egentligen är och det råder ingen tvekan om att jag på de mest smärtsamma och förnedrande sätt vet hur man plockar upp tappade maskor.

Blyga killen är fortfarande blyg, men jag är ingen nybörjare...

5 kommentarer:

Anna sa...

Yeah baby, sådär ska det låta!

HELENA-RUTAN sa...

Tjohoo, grattis eller vad säger man. :) Jag menar, kul att du stretar på och kommer vidare bland alla garn och maskor. :)

Stickfantomen sa...

Jamen så, for pokker man! Det var på tiden! Fortsatt lycka på färden.

toveb sa...

Japp, snart kanske du inte är så blyg längre?

Minimojj sa...

Kom precis in på din blogg av en slump. Men fick ett stooort leende på läpparna när jag läste första inlägget. Min kille förlorade ett vad för ett tag sen och som "straff" skulle han virka en mus med öron och svans. Han gjorde det helt själv och såg hemskt koncentrerad ut hela tiden. Men när jag frågade honom om han hatade det sa han tyst: - Näää det är faktist riktigt kul. Du är en inspiration till alla andra killar som vill men inte vågar :)