21 september 2009

Yllefabriker gör sig bäst live

Jag har fått en fråga via mejl. Frågan handlade om hur jag köpt garnet från Klippans Yllefabrik. Svaret är enkelt. I somras tillbringade jag och min fru delar av vår semester i Skåne. Vi passade då på att göra ett besök på The Fabrik. Där bjöd dom ut garner till hugade spekulanter. Vi var inte nödbedda och lastade vår bil med garner. Snacka om bra krockkuddar.

Det enda råd jag kan ge är att ta kontakt med butiken direkt och fråga om dom kan hjälpa till. Länken till fabriksbutiken får ni här.

Men ni vet ju hur det är; garner och garnbutiker gör sig bäst live. Har ni vägarna förbi Klippan kan jag rekommendera en liten paus med sedvanligt klämmande på garnhärvor. Lycka till!

5 kommentarer:

Gunilla sa...

Hej Blyger!
Jag har varit på Klippans Fabriksförsäljning, men då har jag mest varit ute efter vävgarner. Men visst... man kan ju sticka av det också. Nästa ggn skall jag kolla lite mer med tanke på stickning. Men... Jag som är en tant på 65 tycker att det är mycket trevligt att du stickar. Jag har alltid tyckt synd om killar/män/herrar osv. som inte har något handarbete att ta till. Det är rogivande och kreativt inspirerande. Förr hade männen nät att laga, slevar att skära och vispar att binda. När jag var ung, i forntiden, träffade jag en kille på terapin på ett sjukhus, han hade en snygg och annorlunda knäppt kofta på sig. På skoj frågade jag om han stickat den själv? Hans svar som Du nog förstår var JA. Jag var full av beundran, men han tyckte det var mer skoj än vad det var svårt. Sticka på... och trivs med det, jag tycker att det är tufft.
Gunilla

Stickfantomen sa...

Visst är det så alltid. Har inte så långt dit heller.
Googlade själv när tid fanns och det ordnade sig. Tack i allafall.
Ha det gott.

Paradiset Kaos sa...

Vill bara tala om att jag har hittat ytterligare en blogg att följa. Tycker det är häftigt med killar som gör typiskt "kvinnliga" saker. Jag blir glad av att se dina bilder och vad man kan göra med lite garn och stickor. Själv håller jag mig mest till nål och tråd, men ska försöka förbättra stickandet också(bara jag hittar mina stickor).
Ha en skön helg!

Anonym sa...

Hej!
Jag har inte börjat att sticka på mönstret som du lade ut på din blogg. Men det ska bli så småningom. Just nu är jag på gång att flytta så det är fullt upp att göra ändå.
Ha en skön Söndag.
Maxelonia

Blyga killen stickar sa...

Gunilla - Det ÄR tufft att sticka, men också rogivande och intressant. Jag är överraskad över att jag som inte har något särskilt bra tålamod har funnit mig tillrätta i stickningen. Du kan vara lugn. Jag trivs!

Stickfantomen - Bra att det löste sig. Hoppas du hittade något du ville ha.

Paradiset Kaos - Jag gläds över att du blir glad över min blogg och det jag kreerar. Ta tag i stickorna igen. Hur kul som helst!

Maxelonia - Man ska sticka på inspiration. Du vet var mönstret finns. Lycka till med flytten och berätta gärna hur det går när du är igång med sjalen.