10 november 2009

Maniska killen stickar vidare del II

Oj, vad tiden går...

Jag stickar vidare, men skäms lite över att jag bär på lätt maniska drag när det gäller vad jag stickar. Det började med mössor i alla dess färger och nu är det sjalar som inte tycks kunna lämna mina stickor.

Min produktion av sjalar har antagit sådana proportioner att det inte verkar finnas någon ände på nystanet. Bilder på den senaste produktionen är på ingång.

Nu känner jag mig laddad för mer bloggskrivande. Jag behöver inspiration av andra och söker mig runt och försöker verkligen utveckla mitt intresse. Svårtydda mönster förklarar en förstående hustru och ambitionsnivån stiger. Ni kan räkna med mer från Blyga killen framöver.

9 kommentarer:

Cecilia sa...

Jag, en manisk sockstickare, har börjat fundera på sjalar...
Bilden från ditt förra inlägg är en vacker sjal, är den lämplig för en inte alltför driven spetsstickare?

Blyga killen stickar sa...

Jag tycker du gör ett bra val om du väljer den här sjalen. Den är enkel, blir snygg och den utvecklar nya tankar om hur det skulle kunna se ut nästa gång. Lycka till!

Josefine sa...

Gail (aka Nightsongs) är ett fantastiskt mönster. Lite pillrigt, men när man kommer in i det, så går det som en dans. :)

Sommarfröken sa...

Den som väntar på något gott...osv!/Sommarfröken

Ing-Marie i Säter sa...

Ja sjal är inte det jag skulle börja med om jag vore nybörjare. Jag har stickat i hela mitt lim men bara gjort rätstickade sjalar.
Så tar de ju också lång tid.
Keep on knitting.

Ing-Marie i Säter sa...

Jag undrar hur man stickar lim:=)
Jag menar förstås liv.

EDS Mamman sa...

Hej, har precis kommit på att det är hur kul som helst att sticka och försöker febrilt lära mig sticka snygga sockor... vilket inte är det lättaste för hälen kan bli både ful och ändå fulare ;-)

Kul med en kille som stickar, lite coolt faktiskt!!

Ha det gott!

Articsisters sa...

Är ute och trillar runt på bloggar för att hitta något mer roligt att virka till vår musfamilj på vår sida. Har du några roliga förslag så mottar jag dem med tacksamhet. Även en länk så vi kan titta – väldigt gärna.

Lisbet
Articsisters

Kattis sa...

Halloj, du gör väldigt fina sjalar. Det är något jag inte har gjort så mycket. Får se om jag kan lära mig lite mer sjalstickning nästa år. :) Visst e det kul att kika runt på bloggar och inspireras!!