19 mars 2010

Grå grå grå

Grå är en trevlig färg. Om man gillar den förstås...

Goda vännen behövde en ny mössa och bad mig om hjälp. Självklart står jag där i min skinande rustning och använder stickorna som lansar. Vad har man vänner till om inte för att få något nytt stickat.

Enkel ribbstickning med några varv rätstickning för att kunna vika upp en snygg kant. Jag hoppas han får användning för den.

Då går vi på halsdukar och sjalar igen. Beställningar kommer in hela tiden. Det känns bra. Jag tolkar det som om mina vänner gillar det jag gör. Vad tror ni?

9 kommentarer:

Renée sa...

Roligt men män som stickar! Själv gör jag vridna sockor för det är det mest efterfrågan på här. Har inte lärt mig att göra den där "förbannade" hälen än så därför får det bli tubsockar. Lycka till med dina fina sjalar!

Elisabeth sa...

Man ska absolut inte försaka grått.. det äör ändå en färg som passar i både färg och svart/vitt.. Jasg älskar din blogg. Kram Elisabeth..:)

Cecilia sa...

Grått kan vara tråkigt men härligt mjukt och vackert, också. Men visst finns det roligare färger att sticka! :-)

Carola sa...

Självklart gillar dom det du gör :) Det är väl en härlig känsla. Och kul att du stickar. Det är ju så ovanligt med men som stickar. Eller de kanske bara inte vågar tala om det? :)

Kattis sa...

Visst är det kul att det ramlar in beställningar! :)

Viffla sa...

Det låter som en riktig fundering. Snygg mössa, jag gillar grått! :)

Maria sa...

Det är väl det finaste omdöme man kan gå, att någon ber en om att sticka något till dem. Hoppas beställningarna fortsätter att flöda in.

miche sa...

Jag är en kille som också gillar att sticka. Men tyvärr så finns inte så mycket tid till det just nu på grund av jobbet. Men visst är det kul. Har gjort en hel del själv. Älskar att sticka halsdukar

Skånegrabben sa...

Wow vad mysiga mössa...ser varm ut