16 april 2007

Välkommen!

Hoppsan och hejsan!
Ni är alla välkomna hit, tro inget annat! Jag är bara överväldigad över de senaste dagarnas intresse. Så kan det gå när ens ödmjuka lilla blogg hamnar som länk hos Sticka Mera.

Då skjuter besökssiffrorna i höjden och gör mig både glas och lite nervös. För vad kan jag som inte alla stickintresserade personer redan känner till? Inget, skulle jag tro.

Men dra dig för all del inte att lämna en uppmuntrande kommentar till en glad nybörjare. Det stärker förmodligen mitt självfötroende.

9 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Bara du kan vara dig själv:)

Toppen med en kille som bloggar om stickning, äntligen!

Tänk inte så mycket på hur det ska vara si och så, skapa din blogg precis som du själv har lust med så kan det bara bli rätt. Det är ju din blogg:)

Lycka till!

yarnia sa...

Tjolahopp, det där mönstret till dragspelsbaskern... Hur får man tag på det?

Blyga killen stickar sa...

Tack för uppmuntrande ord!

Mönstret till Dragspelsbaskern köpte min flickvän hos Östergötlands ullspinneri tillsammans med garnet till den gråsvartrandiga. Sen har jag stickat tre andra baskrar i varierande garnsorter. Och det har fungerat bra, tror jag.

Tuula sa...

Trevlig blogg! Jag läser regelbundet några manliga amerikanska stick- och virkbloggar. Kul att jag hittat en svensk dito.

lillstrumpa sa...

Trevligt med lite könsfördelningsutjämning bland alla stickbloggar! Och kul att du kör din egen stil.

Jag kommer med spänning att föälja utvecklingen... :-)

Maggan sa...

Kul med lite manligt stickande! Lika väl som tjejer mekar med bilar ska väl killar kunna sticka.... tycker jag ialla fall.
Snygga mössor!!

Klockarbarn sa...

HEJA HEJA HEJA!!!!!!

Soili sa...

Jag vet att det finns killar som stickar,men gör det i "smyg"
Jag säger bara!!!Äntligen!!Någon som vågar träda fram också.
Lycka till med bloggen.
Mössorna du gör är jättefina.

Linus sa...

Jag är kille och skulle gärna vilja sticka en tröja till mig...men är lite osäker. Vad skulle min omgivning tro ? Jag skulle vilja träffa en tjej som lär mig. Kanske sticka något till henne ?


videbat@hotmail.com