19 februari 2008

Ömsom vin, ömsom vatten

Tänker balansera upp allt beröm som förekommer på min blogg. Jag gör det med hjälp av några alster som visar att allt inte blir som man tänkt sig. Nedan ser ni det senaste av misslyckade idéer. Hade någon idé om att jag skulle kunna använda mig av aviga maskor för att skriva några trevliga saker. Resulterade i något som varken hedrar mig eller garnproducenten. Men, en dålig idé kan resultera i en viktig erfarenhet.


Det ni ser nedan var aldrig tänkt att offentligöras, men här får ni några riktiga hemskingar. Dom borde aldrig få lämna korgen för förlorade effekter. Inte konstigt att man blev Blyga Killen, eller hur?


Nåja, det går som sagt framåt. Nu ska jag bara bestämma mig för någonting nytt att sticka. Återkommer med besked.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jo, man blir vis av erfarenhet säger de som vet !
Mitt första stickprojekt som femtonåring var en kornblå tröja som hade så stora maskor så det slutade med att det såg ut som man dragit på sig ett fiske-nät i blått, och efter första tvätten blev den än mer stor och oformlig, huuu... så jag gav upp det där med handarbete.
Men nu har jag tagit upp intresset för att sticka igen och nu går det något bättre men jag anser mig vara nybörjare än så länge !
Nu håller jag på med en kofta som jag ska fodra med mjukt tyg och den är nästan klar så jag måste hitta på något nytt till imorgon, då ska jag på stick-cafe' och köpa nytt garn till nästa projekt.
Ha det gott !
mvh/stickehäxan

Strumpstickan sa...

Du kan plocka upp maskor i kanterna på mössor som blivit för vida och slappa nertill och sticka dit en tajtare resårkant och vips har du en mössbasker...?

Tips!

Storjägarn´ sa...

Men du är ju för duktig :-) Skulle tro att vi började lära oss sticka ungefär samtidigt, men dina stickor glöder. Vilken produktion.
Vill du klura på nått att sticka framöver...kom och var med i min utmaning. VM friidrott Valencia 7-9mars.

Blyga killen stickar sa...

Stickehäxan - skönt att veta att man inte behöver skämmas. Kofta med foder kanske kan vara något att fundera över. Jag vill hitta ett lite större projekt...

Strumpstickan - tack för tipset! Ska prova ditt tips. Återkommer.

Storjägarn - betrakta mig som en deltagare. Anmäler mig på din blogg...Här ska det bli tävling av sällan skådat slag...

Strumpstickan sa...

Hoppas det funkar:)