18 juni 2008

Jag har sett ett UFO

För en tid lärde jag mig att begreppet UFO kan stå för någonting helt annat än osannolika väderfenomen, blinkande satelliter eller flygplan som beter sig lite konstigt. Det kan också betyda påbörjade, men inte avslutade stickningsprojekt.

Jag har inte bara sett ett UFO - jag har skapat ett. Det är inte med stolthet jag ser den där påbörjade slipovern ligga där och stirra på mig i sin ensamhet. Jag är ledsen, men jag var tvungen. Beställningen på spetssjalen tvingade mig att börja på den istället för att göra färdigt.

Nu har jag fullt upp med att reda ut vad omslag och mönsterstickning innebär. Jag har insett att det kommer att ta tid, men jag ska fixa det. Sjalen kommer inte att bli ett UFO.

När jag kommit en bit på väg utlovar jag bilder på skapandet av mitt första verk med lite nivå. Spännande. Det känns som om Blyga killen utvecklas. Det känns bra.

Hoppas helgen innebär att ni kan slå er ned med en härlig stickning och känna lugnet komma över. Lugnet ska ackompanjeras av två stickor som nöter mot varandra.

Ta hand om er! Glad midsommar från Blyga killen!

6 kommentarer:

Marika sa...

Glad midsommar till dig också!
Ska bli kul att se bilder på sjalen så småningom.

toveb sa...

Välkommen i klubben! ;-) Trevlig midsommar.

Pärlmudden sa...

Välkommen till UFO-klubben! Tyvärrr blir det ofta att man hittar ett mönster, och så ska "man bara prova hur det blir", och vips så har det föregående projektet gått o blivit ett UFO... Många har jag sett att de har gjort klart UFOn under fotbollen, men min UFOhög tror jag får vänta till OS.
Hoppas midsommarhelgen varit bra! Ser fram mot att få se din JunoRegina sjal.
Kram Pärlmudden

HELENA-RUTAN sa...

Hej.. Hur går det med UFOna? De få saker jag gör stannar oftast på UFO-nivå.

Ginger Beer sa...

Vill du vara med och blogga om deckare?

http://deckarebloggen.blogspot.com/

Janette sa...

Äsch, det är ju bara ett UFO tills det blir ett FO :-) Jag brukar gilla att ha några UFO's igång, så jag kan välja vilket projekt som passar dagsformen eller situation. UFO-sockar är ju lätta att ta med bort t.ex. Eller buss-sticka på :-)

/Janette