16 juli 2009

Semester betyder att sticka och att sticka

Semester. Ett ord med ett innehåll som få människor inte tycker om. Semester kan betyda att sticka något färdigt eller att påbörja något nytt, men det kan också betyda att sticka iväg på semester.

Jag har kombinerat allt på en och samma gång. Det betyder att den vita sjalen blev blockad och under semestern blev den paketerad i ett litet paket till en av våra bästa vänner. Hon blev riktigt glad över innehållet. Det är sådant som glädjer och inspirerar en Blyg kille. Inspirerad av andra människors glädje över mina stickfärdigheter har jag kastat mig över ytterligare en sjal i samma mönster.

Ni som följt bloggen ett tag vet att jag går in i skov när det gäller vad jag stickar. Just nu är det sjalar som gäller och snart ska ni få se en färgkombination som jag hoppas ni ska uppskatta.

Semestern har bara börjat och stickningen ropar på mig. Vi ses snart igen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Om man nu går in i skov så är ju sjalskov inte det sämsta :)

Anonym sa...

Hej blyga killen!
Har tittat runt lite på din blogg. Vilka fina alster du gör. Jag har en svärson som tar till stickorna ibland. Jag tycker du gör rätt som visar att även killar kan sticka.
Fortsätt med ditt handarbete. Jag tänker lägga upp din blogg som bokmärke så jag hittar tillbaka. Vill se flera fina saker av det du gjör.
Sommarhälsningar från maxelonia

Blyga killen stickar sa...

Anonym - Nej, jag känner till skov som är sämre än sjalskov...

Maxelonia - Tack så hemskt mycket för berömmet! Kul att du vill ha min sida som ett bokmärke. Du kan vara säker på att det kommer nya verk, alster eller bara lovvärda försök...