03 oktober 2007

Det har aldrig varit roligare att sticka

Just nu är det oerhört skoj att höra stickorna nötas mot varandra. Det handlar inte om att blygheten håller på att släppa, det handlar mer om att tuppkammen växer för varje gång jag ser någon av mina vänner bära mina alster. Det är roligt att kunna utvecklas, men det är ännu roligare när någon använder det jag gjort. Ni som läser det här är lika viktiga. Bara genom att se att det varje dag är några för mig okända människor som läser min blogg är jag övertygad om att jag är på rätt väg.

Är det någon av er som idag inte ha fått höra att ni gjort något bra så låt mig göra det. Ta in det och ta åt er. Vad jag så krampaktigt försöker säga är: Tack!

7 kommentarer:

Monica H sa...

Tack själv för att du skriver och delar med dig av dina tankar, sticka på du, det blir bara roligare för varje maska:)

Husfrun sa...

Var inne på en garnaffär i staden och in kommer en ung sympatisk kille som tydligen trodde att jag jobbar där, börjar fråga mig om vilka stickor han behöver till garnet han håller i handen osv och om det var ett lämpligt garn till en halsduk han skulle sticka. Jag frågade efter en stund om det var han som hade bloggen Blyga killen stickar, men det var det inte sa han. Men vi hade ett trevligt samtal en stund i garnaffären.
Kände mig glad över att just jag fick uppleva detta möte med en man som stickar.
Ett annorlunda möte med en medmänniska. :)

Katarina sa...

Inspirerande att läsa din blogg, just för den glädjen du känner över stickandet. Det är ju så det ska vara. Man ska ju sticka för att man tycker om det, helt kravlöst. Och du ska verkligen vara stolta killen. Kanske dags att byta namn på bloggen... ;-)

Blyga killen stickar sa...

Jag blir oerhört glad när jag ser att ni blir glada och inspirerade efter att ha läst mina tafatta kommentarer kring och om mina nybörjarförsök till stickning. Det gör verkligen att jag vill fortsätta sticka.

Husfruns initiativ på garnaffären uppskattades säkert av den kille som behövde ett gott råd.

Katarina hintar om namnbyte på bloggen. Dit är det väldigt långt, men visst börjar bli stolt. Det råder det ingen tvekan om.

mammamia sa...

Hej du... Helt underbart med en man som handarbetar... Jag e uppväxt med en pappa som både broderar o virkar - kult o coolt!!! Den där västen du har designat... kan man kanske få tigga till sej mönstret?
/Mia... :)

Anonym sa...

Hej!
Härligt med människor som är sig själva! Jag är en stolt, stickande mamma till 2 pojkar som älskar att pyssla. Hittills har det varit pärlpyssel i olika varianter men nu vill de gärna lära sig sticka. De tycker det ser så roligt ut när mamma stickar och katten ligger knät och försöker fånga garnet...

Jag tycker att dina mössor är jättefina och västen likaså.

Glada stickhälsningar
från stickande mamman

Storjägarn´ sa...

Wow...du har "gått över" till nått annat!. Peppande! Har följt din blogg ett tag. Här har ( endast) sockar tillverkats på stickorna, men idag har jag fått leverans från Bokus...två stickböcker är levererade.Jag blir peppad att prova nått nytt....kanske en sjal..:-)